Handels- og Leveringsbetingelser
1 - Priser
3 - Leveringsomfang
3 - Levering og leveringsomkostninger
4 - Betaling
5 - Returret
6 - Garanti og reklamationer
7 - Forbehold
8 - Modtagelse af forsendelser
9 - Forhold ved montering af mover på værksted
10 - Forbehold ved henvisning til montering på samarbejdende værksted.

1: Priser
Alle priser er inklusiv 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

2: Leveringsomfang
Alle movere leveres komplet til standardmontering. I sjældne tilfælde kan yderligere beslag være nødvendige. Ekstrabeslag eller specialbeslag er ikke inkluderet i prisen.

3: Levering og leveringsomkostninger
Alle bestillinger afsendes om onsdagen. Vi sender kun bestillinger ud hver onsdag.

3a. Levering til danske kunder
Leveringen sker med fragtmand. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. I enkelte tilfælde kan leveringstiden være 3 arbejdsdage. Det er ikke muligt at ønske levering på bestemte tidspunkter på dagen. Ligeledes er det heller ikke muligt at blive kontaktet inden levering, for at aftale specifikke detaljer. Godset leveres som udgangspunkt fra kl 07 til 17, og der er mulighed for at give tilladelse til at godset kan stilles på adressen. Alternativt kan godset afhentes på nærmeste fragtcentral, hvis der ikke er miodtagere på adressen ved levering. . 
Vi tilbyder fri fragt i forbindelse med køb af mover. I forbindelse med køb udelukkende af tilbehør koster fragt og ekspedition DKK 150,00

3b. Levering til norske kunder
Leveringen sker med fragtmand. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage. Hvis leveringsadressen er i Nord-Norge, så kan der forekomme tilfælde hvor leveringstiden øges med 1-2 arbejdsdage.

3c. Levering til svenske kunder
Leveringen sker med fragtmand. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage.

4: Betaling
Betalingen kan ske via Dankort, VISA, VISA Electron eller MasterCard, vis sikkerhed garanteres af PBS. Beløbet trækkes på afsendelsesdagen.

5: Returret
Forbrugeren har 14 dages returret på en given ordre. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetales varens pris.
Beløbet tilbagebetales til forbrugeren inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Varen skal være i original emballage og i samme stand, som ved overdragelsen. Porto- eller fragtomkostningerne i forbindelse med at sende varen retur påhviler forbrugeren.

6: Garanti og reklamationer
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt ved MoverPriser.dk. Der ydes yderligere garanti på udvalgte produkter. Dette vil fremgå af fakturaen. Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, tilbagesendes dette til os. Det bliver repareret eller erstattet vederlagsfrit.
Skader på produkter som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, eller groft misbrug fra forbrugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

7: Forbehold
Der tages forbehold for leverandørsvigt, trykfejl og udsolgte varer.

8: Modtagelse af forsendelser
Når du modtager dine forsendelser er det vigtigt at du sikrer dig at det du modtager er intakt, inden fragtmanden kører igen. Hvis emballagen er kraftigt beskadiget eller emballagen er tydeligt brudt, så er det vigtigt at du gør indsigelse til fragtmanden/chaufføren, da det ellers ikke er muligt at få skaden erstattet ved fragtmanden. Hvis du har mulighed for det, så er det altid en god ide at dokumentere skaderne ved f.eks. at tage fotos af skaderne

9. Forhold ved montering af mover på værksted
Bestiller du montering af mover på et af vore værksteder, så er det vigtigt at vognen er tilpas ryddet indvendigt, således at værkstedfolkene har plads og mulighed for at trække ledninger, placere batteri m.m. Er vognen ikke fremkommelig for værkstedsfolk så vil oprydning/tømning af vognen blive faktureret på timebasis.

10. Forbehold ved henvisning til montering på samarbejdende værksted.
Ønsker du montering på andre værksteder end vores eget i Videbæk, så kan vi henvise dig til forskellige samarbejdende værksteder over hele landet.
Vi henviser dig til værkstedet, og betaling for montering sker direkte med det pågældende værksted efter montering.
Har du efterfølgende spørgsmål eller reklamationer over monteringen skal du kontakte det pågældende værkstedet hvor monteringen er foregået. Reparationer og betaling herfor er udelukkenden et anliggende mellem dig og det pågældende vætksted.
Om Moverpriser.dk


 


Montering af mover - Midtjylland Sydjylland Sjælland


Varesøgning
Moverpriser.dk Falkevej 1 6920 Videbæk E-mail: info@moverpriser.dk Tlf.: 61 700 490 CVR: 33055676
webshop fra www.remarks.dk